Ideeën Om Te Helpen Verlichten Van De Pijn Van Het Reizen

Reizen is spannend en kan een geweldige tijd voor u of een van de grootste hoofdpijn die je ooit zult tegenkomen als niet goed gedaan. Lees verder voor een aantal geweldige ideeën over hoe om te reizen slim en verzorgen van alle kleine dingen die als je dat niet doet, zal laten je wensen dat je thuis bent gebleven.

Als u naar het buitenland reist of zelfs naar een deel van het platteland dat u nog nooit eerder hebt bezocht, is het een goed idee om uw bank en creditcardmaatschappij te laten weten. Veel creditcards zijn uitgerust met fraudebescherming, waardoor transacties kunnen worden geblokkeerd waarvan het bedrijf niet zeker weet dat de kaarthouder dit heeft geautoriseerd. Verre van thuis reizen is een bijna bepaalde manier om deze sensoren te trip.

Zorg ervoor dat uw gsm-abonnement is ingesteld op een nationale oproep voordat u de stad verlaat. Als u normaalgesproken op een regionaal of lokaal plan, overschakelen naar een nationaal plan, zelfs alleen voor de korte tijd dat je weg bent, kan houden u van het krijgen van in rekening gebracht voor roaming of lange afstand.

Zorg ervoor dat je niet te veel spullen inpakken en ook een checklist voor je belangrijkste Essentials. Dit zal u helpen te voorkomen dat er iets verloren gaat. Beperk het aantal schoenen dat je neemt.

Als u rijdt naar een havenstad voor vertrek op een cruise, u hotels die gratis parkeren te bieden bij aankomst de avond tevoren. U contact opnemen met het Hotel administratie over mogelijke deals die zij aanbieden op parkeer aanbiedingen.

Neem contact op met uw netwerk. Sociale netwerksites maken het eenvoudig om suggesties te krijgen van je vrienden en hun hersenen te kiezen voor informatie. Plaats een vraag over uw bestemming en u zult waarschijnlijk veel antwoorden geven. Deze directe antwoorden zijn vooral handig wanneer u op reis bent en op zoek naar een plek om zo snel mogelijk te eten.

Als u met een budget reist, maak dan gebruik van de voorzieningen op de kamer om uw eigen eten te bereiden. Het koffiezetapparaat dat meestal in zelfs de goedkoopste hotelkamers wordt geleverd, kan als een kookplaat verdubbelen. Je gewoon water in de karaf verwarmen voor ramen of soep, of de hete plaat zelf gebruiken om spek te maken.

Niet de moeite om uw hele make-up geval inpakken. Make-up cases zijn omvangrijk en nemen vaak veel ruimte in beslag. Zet in plaats daarvan elke make-up die je nodig hebt voor je reis in een eenvoudige ziplock-tas. Zet hem in de zijzak van je koffer. Dit bespaart veel ruimte bij het verpakken.

Als u met het vliegtuig reist, zorg er dan voor dat u voldoende ruimte in uw bagage heeft voor de dingen die u terug wilt nemen. Als je tassen vol zitten voordat je er bent en je nieuwe kleren of souvenirs wilt kopen, zullen je kleren niet alleen rimply zijn, maar er kan een kans zijn dat je bagage zakje uitbarst en dat je de oude dingen verliest, evenals de nieuwe.

Een laptop of een Internet-compatibele Smart Phone is een van de beste Reishulpmiddelen die u met u mee nemen. Door de mogelijkheid om online te gaan heb je alle kaarten en andere bronnen die je nodig hebt binnen handbereik. Tijdens uw reis u bestemmingen, motels en attracties onderzoeken.

Nadat je je spullen in je hotelkamer hebt afgezet, stap je terug naar buiten. Om voor te bereiden op een noodsituatie, Tel het aantal deuren tussen uw kamer en de nooduitgangen. Je wilt veilig kunnen uitstappen en als je niet zien, heb je dat nummer nodig. Misschien wilt u een zaklamp bij de hand hebben, ook.

Hopelijk heeft dit artikel je enkele tips en trucs gegeven over hoe je een wijze reiziger bent. In deze tijd moet je echt je ogen open houden en je verstand over je om veilig en soepel te blijven reizen. Controleer uw lijst voordat u deze uitschakelt en houd rekening met deze slimme tips.